Top Menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Ontwerpen

We ontwerpen verschillende producten. Dit gaat op aanvraag of in samenspraak met de klant, u kunt denken aan:

Kaarten, kalenders, visitekaartjes, posters, flyers, uitnodigen en folders. Ook voor groter drukwerk kunt u bij ons terecht, denk aan A1 en A2 afdrukken, canvas en banners.

Kaarten

Van verjaardagskaart tot rouw kaart, u kunt voor alles bij ons terecht. Wij maken: verjaardagskaarten, rouwkaarten, trouwkaarten, uitnodigingen. En nog veel meer. Ook maken wij de kaarten in verschillende maten van 15×15 cm tot wel 21×15 cm en natuurlijk alles er tussen in.

Kalenders

De kalenders worden worden op maat gemaakt op wens van de klant, van jaarkalender tot jaarkalender. Ook maken we een staande vouwkalenders, de kalenders kunnen u design bevatten met lettertype en afbeeldingen.

Posters

Onze posters variëren van formaat A1 tot A3 en alles er tussen in, u poster word natuurlijk helemaal gemaakt naar u wens en smaak. Dat kan van simpel en strak tot levendig en opvallend.

Flyers

Opvallen en uw design, we maken de flyer op maat en geheel naar wens van u. Dit kan door ons ontworpen worden of in samenspraak met u, zo komen we altijd tot een mooi design.

Folders

Wij maken informatie en reclame folders, deze worden net als elk ander ontwerp samen met de klant of in opdracht van de klant gemaakt. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.