Top Menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Digitaliseren

Heeft u thuis nog oude media? Zoals, videobanden cassettebandjes, platen, dia’s, foto’s en negatieven. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij digitaliseren alles naar het juiste medium.

Video

De videobanden worden van de band naar de computer gekopieerd en vervolgens op een DVD of andere medium geüpload.

Cassettebandtes

Cassettebandjjes worden gekopieerd naar de computer, en vervolgens kan dat dan op een CD worden gezet of omgezet worden naar MP3 voor op een USB stick of ander opslag medium.

Platen

Ook het overzetten van muziek op platen is mogelijk, dit kan via de computer naar een CD of zoals het cassettebandje naar een MP3 voor op de USB stick of andere opslag medium.

Dia’s

De dia’s worden in een dia scanner gedaan en vervolgens geüpload naar de computer, vanuit daar kunnen die worden opgeslagen op een nieuw opslag medium zoals een USB stick. Ook is het mogelijk om ze uit te printen natuurlijk.

Foto’s en Negatieve

Foto’s worden in een scanner gescand en dan geüpload op de computer, vervolgens is het mogelijk om die op te slaan op USB stick of ander opslag medium.  De Negatieve worden ook gescand en die worden net als de foto geüpload op de computer, deze kunnen vervolgens worden uitgeprint of opgeslagen op een USB stick of ander opslag medium.