Top Menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Werkcentrum Aalsmeer

Welkom op de website van Werkcentrum Aalsmeer. Wij bieden u allerlei diensten aan op het gebied van administratie, klein industrieel werk en cadeauartikelen.

Participeren

(Opnieuw) Participeren in de samenleving staat hoog in ons vaandel. We helpen mensen met een beperking om zo zelfstandig mogelijk weer in de maatschappij te staan.
Dit kan variëren van een beschermde werkomgeving tot een (on)betaalde baan. Een trajectbegeleider ondersteunt bij deze ontwikkeling.
Atelier Steengoed maakt allerlei cadeauproducten van keramiek en mozaïek. Als individuele opdracht of als productie. De eigen kaarsenmakerij produceert unieke vormen. De computerwerkplaats verzorgt administratieve ondersteuning en grafische opdrachten. Alles tussen een postzegel en A1 formaat kunnen wij maken. Posters, kaarten, boekjes etc. Maar ook websites, afdrukken op canvas en het digitaliseren van video’s, dia’s en foto’s zijn onderdeel van ons werk. Het digic@fe biedt computercursussen aan en geeft u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag uw vragen te beantwoorden. De afdeling voor Klein industrieel werk produceert allerlei materiaal voor de tuinders en bloemenveiling van Aalsmeer en omstreken.

Komt u gerust eens langs! En maak vrijblijvend kennis met onze mogelijkheden.

Opnieuw en opnieuw


Hoe pak je de draad weer op als een beroerte je leven van het ene op het andere moment op zijn kop zet? Otmar Vrees bewijst met dit boek dat het leven altijd nog zin heeft.

Het boek is te koop voor €5.00 (Exlc verzendkosten en BTW)

Contactgegevens

Zwarteweg 98
1431 VM Aalsmeer

(0297) 753 900
cwaalsmeer@algh.nl