Top Menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Atelier

Producten

Wat is er leuker om met je handen bezig te zijn en mooie producten te maken? Van klei tot een mooi servies. Van een tekening tot een prachtig schilderij. Onze cliënten zijn dagelijks bezig om kunst te maken. Dat willen ze graag laten zien en verkopen, want Kunst om de Hoek heeft niet alleen een atelier, maar ook een winkel, de plant-inn en een kunstuitleen. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan bij onze producten.

Alles wordt zelf gemaakt

Alle producten worden met de hand gemaakt. Daarbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Sommige cliënten hebben wat ondersteuning nodig van de begeleiders, maar vaak komen ze zelf met ideeën.
De producten die gemaakt worden? Niet alleen producten van keramiek, maar ook de mooiste tassen van vilt en stof en wat dacht u van het stofferen van banken en stoelen of opknappen van meubels? Sieraden maken is ook een geliefde bezigheid, net als het vervaardigen van allerlei lampenkappen. Bont van kleur of juist in pasteltinten. Heeft u een speciale opdracht? In overleg bespreken we de mogelijkheden.